Főoldal
"Érezd a gyep
       harmóniáját!"
A Polder Kft. termeltetési és vetőmag tisztítási szakemberek profi csapatával dolgozik együtt. Fűmag keverékek összeállítása mellett a vetőmagvizsgáló laboratórium keretein belül folyamatos minőség-ellenőrzés és fejlesztés képezi mindennapi tevékenységük részét.

Magyar tulajdonban lévő cégünket 1993-ban alapítottuk, termeltetési és vetőmag tisztítási szakemberek kis csapatával. Hosszú éveken keresztül szerény lehetőségeinkkel szinte egyedüliként próbáltunk megtenni mindent, hogy a magyar üzletek polcain a külföldi fűmag és fűkeverékek mellett megtalálhatóak legyenek a hazai nemesítésű, kiváló minőségű fűfajták is.
A „POLDER” – holland eredetű szó – a tengertől elhódított területek neve. Átvitt értelemben egyféle konfliktuskezelési, együttműködési módszert, stílust jelent, amelynek alapja a kölcsönös előnyökön nyugvó, korrekt együttműködés. Nemcsak nevünkben, de mindennapi munkánkban is ez vezérel bennünket.
Mára elértük, hogy az ország nyugati részén jelentős mennyiségben és kiváló minőségben tudunk termeltetést folytatni.

A Polder Kft. olyan fűmag keverékeket állít össze, melyek – összetevőiket tekintve – túlnyomó részben általunk termeltetett, Magyarországon nemesített, részben saját tulajdonú fajták, amelyek természeti adottságainkhoz is jobban alkalmazkodtak, mint a csapadékosabb klímájú helyről származó fűfajták. Ugyanakkor - több mint 10 éves korrekt üzleti kapcsolataink révén – szükség esetén kiváló minőségű külföldi fajtákkal egészíthetjük ki keverékeinket.

Üzemi és raktárépületeink, valamint berendezéseink lehetővé teszik, hogy üzleti profilunk részét képezi a bértisztítási tevékenység is. Részletes információkért állunk rendelkezésükre elérhetőségeinken!

Az Országos Mezőgazdasági Minősítő Intézet folyamatos ellenőrzései mellett, minőségorientált tevékenységünk egyik fontos eleme az irodaházunkban kialakított vetőmagvizsgáló laboratórium.

Kutatás-fejlesztéseinket folyamatosan nagy szakértelemmel és intenzív törekvéssel, kiváló szakemberek támogatásával hajtjuk végre. Meghatározó partnereink a keszthelyi Pannon Egyetem Georgikon Karának két kiváló munkatársa: Dr. Ivány Károly és Dr. Valent Ferenc kitartó és elismert kutatási tevékenysége; továbbá a gödöllői Szent István Egyetem szakembere Dr. Szemán László megbízható munkája.

Mindenkori célunk, mely inspirálja weboldalunk létrejöttét és folyamatos aktualizálását, hogy a szakemberek és minden érdeklődő számára egyaránt megfelelő és mindenkor hasznos információkkal álljunk rendelkezésre, megkönnyítsük a kapcsolatfelvételt, partnereinkkel a kapcsolattartást.

Bízunk benne, hogy fontos és meghatározó Önök számára korrekt üzletvitelünk, együttműködésünk pedig kölcsönösen elégedett piaci szereplők kapcsolatát jelenti a jövőben is! Tapasztalataink, szakértelmünk az Önök szolgálatában áll! Bármilyen további információért vegye fel velünk a kapcsolatot, várjuk megkeresését!

Örömmel és a Kedves Látogató elégedettségében bízva köszönöm meg figyelmét, tevékenységéhez pedig további sok sikert kívánok!

Svajda Győző
Ügyvezető Igazgató

developed by Webshark
©2009 Polder Kft.ISzombathely, Erkel F. u. 58.ITel/fax: 94/333-525I IAdatvédelemIOldal információkIOldaltérkép