Magyar tulajdonban lévő cégünket 1993-ban alapítottuk, termeltetési és vetőmag tisztítási szakemberek kis csapatával. Hosszú éveken keresztül szerény lehetőségeinkkel szinte egyedüliként próbáltunk megtenni mindent, hogy a magyar üzletek polcain a külföldi fűmag és fűkeverékek mellett megtalálhatóak legyenek a hazai nemesítésű, kiváló minőségű fűfajták is.
A „POLDER” – holland eredetű szó – a tengertől elhódított területek neve. Átvitt értelemben egyféle konfliktuskezelési, együttműködési módszert, stílust jelent, amelynek alapja a kölcsönös előnyökön nyugvó, korrekt együttműködés. Nemcsak nevünkben, de mindennapi munkánkban is ez vezérel bennünket.
Mára elértük, hogy az ország nyugati részén jelentős mennyiségben és kiváló minőségben tudunk termeltetést folytatni.

A Polder Kft. olyan fűmag keverékeket állít össze, melyek – összetevőiket tekintve – részben általunk termeltetett, Magyarországon nemesített, részben saját tulajdonú fajták, amelyek természeti adottságainkhoz is jobban alkalmazkodtak, mint a csapadékosabb klímájú helyről származó fűfajták. Ugyanakkor - több mint 20 éves korrekt üzleti kapcsolataink révén – szükség esetén kiváló minőségű külföldi fajtákkal egészíthetjük ki keverékeinket.

Üzemi és raktárépületeink, valamint berendezéseink lehetővé teszik, hogy üzleti profilunk részét képezi a bértisztítási tevékenység is. Részletes információkért állunk rendelkezésükre elérhetőségeinken!

A Vas Megyei Kormányhivatal Vetőmag - és Szaporító anyag Felügyelei Osztály ellenőrzései mellett, minőségorientált tevékenységünk egyik fontos eleme az irodaházunkban kialakított vetőmagvizsgáló laboratórium.

Kutatás-fejlesztéseinket folyamatosan nagy szakértelemmel és intenzív törekvéssel, kiváló szakemberek támogatásával hajtjuk végre.

Mindenkori célunk, mely inspirálja weboldalunk létrejöttét és folyamatos aktualizálását, hogy a szakemberek és minden érdeklődő számára egyaránt megfelelő és mindenkor hasznos információkkal álljunk rendelkezésre, megkönnyítsük a kapcsolatfelvételt, partnereinkkel a kapcsolattartást.

Bízunk benne, hogy fontos és meghatározó Önök számára korrekt üzletvitelünk, együttműködésünk pedig kölcsönösen elégedett piaci szereplők kapcsolatát jelenti a jövőben is! Tapasztalataink, szakértelmünk az Önök szolgálatában áll! Bármilyen további információért vegye fel velünk a kapcsolatot, várjuk megkeresését!

Örömmel és a Kedves Látogató elégedettségében bízva köszönöm meg figyelmét, tevékenységéhez pedig további sok sikert kívánok!

Svajda Győző
Ügyvezető Igazgató